top

Milou Goldsmith

Milou Goldsmith-van Gent studeerde in 1996 als diëtist af aan de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool in Den Haag. Zij studeerde af op het gebied van sportvoeding en schreef mee aan het boek ‘Gevarieerd en gezond het jaar rond, voeding bij sportbeoefening’ dat in het voorjaar van 1997 in de boekhandels lag.
Veel ervaring heeft zij met de begeleiding van kinderen met overgewicht doordat zij als thuiszorgdiëtist enkele jaren aan het consultatiebureau verbonden was. Daarnaast heeft Milou door vele jaren als diëtist werkzaam te zijn geweest in de Schilderswijk van Den Haag uitgebreid kennis gemaakt met de diversiteit van de multiculturele keuken. Tevens heeft zij de post-HBO’s Diabetes Mellitus en COPD afgerond.
Per 1 oktober 2014 maakt Milou, naast haar activiteiten als dietist, deel uit van het Algemeen Bestuur van GEZond Leiden, het Gezondheidscentrum in de Oosterkerkstraat.

 

Milou Goldsmith

Laatste nieuws

Wij gaan weer open!

Vanaf 9 juni kunnen wij weer patiënten ontvangen op onze praktijk locatie aan de Oosterkerkstraat 1. Om het voor iedereen zo veilig mogelijk te houden, zijn er wel enkele afspraken die gelden. Welke? Lees snel verder...

Lees meer »

Een afspraak maken op het spreekuur

Een afspraak maken op het spreekuur is nog altijd mogelijk

Lees meer »

Fit thuis

Fit blijven tijdens de coronacrisis; recept Dolma's

Lees meer »

Facebook

bottom