top

Havermoutkoek

Ingrediënten:

300 gram havermout

90 gram vloeibare margarine (rijk aan vitamine D)

60 gram honing

Bereidingswijze:

Verhit de vloeibare margarine in een pan tot deze heet is. Roer de havermout en de honing door de margarine tot het 1 massa is geworden. Verdeel het mengsel over een bakplaat en druk deze stevig aan.

Verwarm de oven voor op 175º. Bak de koek in 15-20 minuten tot hij een mooie kleur heeft gekregen.

Eet smakelijk!

Ter variatie kunnen stukjes noten of gedroogd fruit worden toegevoegd aan het mengsel.

Laatste nieuws

Wij gaan weer open!

Vanaf 9 juni kunnen wij weer patiënten ontvangen op onze praktijk locatie aan de Oosterkerkstraat 1. Om het voor iedereen zo veilig mogelijk te houden, zijn er wel enkele afspraken die gelden. Welke? Lees snel verder...

Lees meer »

Een afspraak maken op het spreekuur

Een afspraak maken op het spreekuur is nog altijd mogelijk

Lees meer »

Fit thuis

Fit blijven tijdens de coronacrisis; recept Dolma's

Lees meer »

Facebook

bottom