top

Havermoutkoek

Ingrediënten:

300 gram havermout

90 gram vloeibare margarine (rijk aan vitamine D)

60 gram honing

Bereidingswijze:

Verhit de vloeibare margarine in een pan tot deze heet is. Roer de havermout en de honing door de margarine tot het 1 massa is geworden. Verdeel het mengsel over een bakplaat en druk deze stevig aan.

Verwarm de oven voor op 175º. Bak de koek in 15-20 minuten tot hij een mooie kleur heeft gekregen.

Eet smakelijk!

Ter variatie kunnen stukjes noten of gedroogd fruit worden toegevoegd aan het mengsel.

Laatste nieuws

Zomerperiode 2022

In de zomerperiode is de praktijk wegens vakantie minder op. Lees snel verder...

Lees meer »

Donderdagmiddag 16 juni praktijk gesloten

Wegens scholing is de praktijk op donderdag 16 juni vanaf 11.00 uur gesloten.

Lees meer »

Maandag 13 juni praktijk gesloten

Op maandag 13 juni is de praktijk gesloten.

Lees meer »

Facebook

bottom