top

Havermoutkoek

Ingrediënten:

300 gram havermout

90 gram vloeibare margarine (rijk aan vitamine D)

60 gram honing

Bereidingswijze:

Verhit de vloeibare margarine in een pan tot deze heet is. Roer de havermout en de honing door de margarine tot het 1 massa is geworden. Verdeel het mengsel over een bakplaat en druk deze stevig aan.

Verwarm de oven voor op 175º. Bak de koek in 15-20 minuten tot hij een mooie kleur heeft gekregen.

Eet smakelijk!

Ter variatie kunnen stukjes noten of gedroogd fruit worden toegevoegd aan het mengsel.

Laatste nieuws

Zomerperiode 2021

Aangepaste openingstijden zomerperiode 2021

Lees meer »

Vacature

Per 1 augustus is er een vacature in onze praktijk!

Lees meer »

27 en 28 april gesloten

Op dinsdag 27 en woensdag 28 april is de praktijk gesloten.

Lees meer »

Facebook

bottom