top

Kastanjekoekjes (20 stuks)

Ingrediënten:
225 gram bloem*
25 gram kastanjemeel
200 gram suiker
200 gram (vloeibare) boter (kamertemperatuur)
* bloem kan (gedeeltelijk) desgewenst worden vervangen door speltmeel, havermeel of rijstemeel.

Bereidingswijze:
Zeef de bloem en doe deze in een kom met de boter en suiker. Kneed er met een koele hand een samenhangend deeg van.
Zet het deeg afgedekt minimaal 30 minuten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 160 graden. Bedek een bakplaat met bakpapier en bestuif het werkblad met bloem.
Rol het deeg uit tot een lap van een halve centimeter dik. Snijdt met een koekvorm feestelijke koekjes uit. Leg deze met een onderlinge afstand van 2 cm op de bakplaat.
Bak de koekjes in het midden van de oven in 20 minuten goudbruin. Versier de koekjes desgewenst met poedersuiker en/of chocolade.

Eet smakelijk!

Laatste nieuws

Komende week beperkt geopend

De praktijk is op maandag 4 en dinsdag 5 september geopend. De rest van de week is de praktijk door omstandigheden en vakantie gesloten.

Lees meer »

Zomervakantie 2023

De zomervakantie staat voor de deur. Lees snel meer over onze aangepaste openingsdagen!

Lees meer »

Scholing

Wegens scholing zijn wij op donderdag 15 juni afwezig

Lees meer »

Facebook

bottom