top

Milou Goldsmith

Milou Goldsmith-van Gent studeerde in 1996 als diëtist af aan de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool in Den Haag. Zij studeerde af op het gebied van sportvoeding en schreef mee aan het boek ‘Gevarieerd en gezond het jaar rond, voeding bij sportbeoefening’ dat in het voorjaar van 1997 in de boekhandels lag.
Nadat zij ruim 10 jaar werkzaam was in Den Haag, kwam in 2009 de mogelijkheid om een zelfstandige praktijk in Leiden over te nemen.  Binnen deze echte eerstelijnspraktijk specialiseerde Milou zich verder in begeleiding bij chronische aandoeningen, zoals diabetes mellitus type 2, COPD en hart- en vaatziekten. Maar ook met het begeleiden van mensen met één of meerdere beperkingen heeft zij veel affiniteit. Het doel is daarbij om met elkaar te zoeken naar mogelijkheden om de zelfredzaamheid en kwaliteit van leven zo hoog mogelijk te houden. 
Een goede samenwerking met andere zorgverleners vindt Milou van grote meerwaarde. Per 1 oktober 2014 maakt Milou, naast haar activiteiten als dietist, deel uit van het Algemeen Bestuur van het wijksamenwerkingsverband Stichting GEZond Leiden, in het Gezondheidscentrum in de Oosterkerkstraat.

 

Milou Goldsmith

Laatste nieuws

Zomerperiode 2022

In de zomerperiode is de praktijk wegens vakantie minder op. Lees snel verder...

Lees meer »

Donderdagmiddag 16 juni praktijk gesloten

Wegens scholing is de praktijk op donderdag 16 juni vanaf 11.00 uur gesloten.

Lees meer »

Maandag 13 juni praktijk gesloten

Op maandag 13 juni is de praktijk gesloten.

Lees meer »

Facebook

bottom